KanKan

Pardans för barn

From den 10 juli har vi haft ”Kohäng” på museet. I höst kommer nämligen vår utställning ”Du har två kor” varför vi förbereder kossornas ankomst. ”Kohäng” är en öppen skapande verksamhet för alla barn mellan 4 – 12 år som pågår klockan 12.30 – 16.00 varje dag tom den 13 augusti. Detta kostar 20:- per barn och innebär skapande utav egna ”fantasikor” med hjälp av allt från plåtburkar och pappersrullar till garn, tygbitar och målarfärg. Detta är bemannat utav personal under vardagarna men på helgerna inbjuds barnen till eget arbete utifrån det material som dukats fram.

Idag inleds sommar-Kan•Kan vilket också är skapande verksamhet för alla barn mellan 4-12 år. Detta kostar 20:- per barn och pågår tisdag till fredag, klockan 13 – 16, i tre veckor framåt. Övrig tid erbjuds vårt ”Kohäng” enligt informationen ovan. För detta finns en konstpedagog på plats och tillsammans tittar man på ett konstverk som man sedan samtalar och skapar utifrån.

Du är varmt välkommen ihop med ditt eller dina barn för ett kreativt besök i vår ateljé eller i Stadsparken när vädret tillåter.