Vill du bli besöksvärd?

I månadsskiftet mellan november och december kommer vår nya besöksvärd att göra entré. Han heter Oscar Söderström och har redan arbetat en del i vår reception. Det är alltid roligt med nytt blod och vi behöver faktiskt förstärkning med ytterligare en person för sådana uppgifter. Kanske är det en uppgift för dig?

Besöksvärden bidrar till att våra besökare ska trivas och känna sig välkomna. Det innebär att man är ett ansikte utåt, någon som representerar Kalmar konstmuseum. Våra besöksvärdar är de första som möter våra besökare genom att stå i vår receptionsbutik men skriver även blogginlägg och håller konstvisningar. Konstvisningarna är en viktig uppgift. Man tillhör ett team med andra besöksvärdar som planerar visningarna tillsammans, men det innebär också att man gör ett stort arbete på egen hand.

Det medför främst helgarbete men även vardagar, och onsdagskvällar. På helger, kvällar och vid upplärning är man alltid två som bemannar vår reception.
Vi söker dig som är serviceinriktad, social, utåtriktad, pedagogisk, konst- och samtidskonstintresserad, noggrann och ambitiös. Pedagogisk erfarenhet och erfarenhet av konst och samtidskonst är mycket meriterande. Kolla närmare på: http://www.kalmarkonstmuseum.se/blog/ar-du-var-nya-besoksvard/ så hoppas jag att vi ses.

Lycka till!