Ros

Säg det med en ros

Konstmuseet svämmar över av blommor från helgens dubbelvernissage. En lyckad tillställning där Markus Åkesson med inbjudna gäster drog fler än 450 besökare. En bra start på det nya året och en god fortsättning av vårt ökande besöksantal som uppnådde nära 30.000 under 2017.

Onsdagen den 14 februari rullar evenemangskalendern vidare. På alla hjärtans dag hålls en workshop inspirerad av Gunilla och Raine som finissage utav vår utställning om paret. Denna är dock fullbokad men det hindrar ju inte att kika in för att se utställningen Det spirar, det gäller livet . Dagen till ära har vi dessutom 2 för 1 på inträde till museet!

Utställningen om Gunilla och Raine lämnar sedan plats för nästkommande konstutställning. Lördagen den 17 februari är det nämligen vernissage för Petri Sarrikkos utställning Lullabies. Detta är ett projekt som fördjupat sig i dagens drömmar. Ett arbete som vandrat från St. Petersburg via Australien och vidare till Mörbylånga på Öland.

Kom till oss för att följa arbetet med intentionen att skapa en vaggsång som erbjuder vila för modiga och utmattade föräldrar eller för att se Markus Åkessons fängslande verk av konstnären eller hans inbjudna gäster.

– Välkommen!