Sydosten är tillbaka

28 oktober19 november

Karta över sydöstra Sverige

Den jurybedömda utställningen Sydosten återvänder till Kalmar konstmuseum i höst.

Sydosten 2017 ägnas åt design och konsthantverk, men i övrigt är temat fritt. Precis som tidigare år är den öppen för alla, både professionella och amatörer, som har koppling till de tre landskapen i sydost: Småland, Blekinge och Öland. Utav de bidrag som anmäls väljer en jury sedan ut vilka verk som blir del av utställningen.

För dig som vill anmäla ditt objekt är ansökningstiden öppen mellan 11/9 och 9/10. Du kan hämta anmälningsblanketten i receptionen på Kalmar konstmuseum eller här:

Anmälan, Sydosten 2017

Skicka ansökan i ett slutet kuvert tillsammans med en bild av objektet och eventuell övrig information till:

Stadsparken
392 33 Kalmar

Märk kuvertet ”SYDOSTEN 2017”

Namnet på de som antagits kommer att tillkännages i mitten på oktober.

Du kan hämta de fullständiga reglerna här: Regler Sydosten 2017

Undrar du över något når du oss enklast på info@kalmarkonstmuseum.se eller telefon 0480-42 62 75.

Börjar:
Slutar: