Hitta Evenemang

21 februari23 februari
Ateljén på plan 1,
Skolklass och Lilly

Alla skollovslediga barn mellan 6 och 12 är välkomna klockan 13, för att ta del av utställningen Den sista Ölandshästen och skapa i ateljén. Vi håller på till 14.30 Anmäl dig till

50kr

Doc Lounge på Museet

22 februari klockan 18.3021.00
Biblioteket, plan 3, Sverige + Google Map
DocLounge

Loving Lorna är en finstämnd och varm coming of age-film från den irländska arbetarklassen idag. I samarbete med dokumentärfilmsklubben Doc Lounge visar vi festivalversionen med engelsk text. Fri entré för medlemmar

30kr

KAN•KAN – skapande öppen verksamhet för barn

26 februari klockan 13.0014.30
Ateljén på plan 1,
Kan•Kan

Varje söndag tar museets pedagog emot alla barn i åldrarna 4-12 år. och Tillsammans arbetar man utifrån sina tankar kring ett konstverk. Barnen deltar utifrån ålder och självständighet.

mars 2017

WORKSHOP + VISNING

8 mars klockan 18.3020.30
Kalmar konstmuseum,
Anna o Sara

Undersök fakta och fiktion i berättelsen om Lilly, den sista Ölandshästen tillsammans med konstnären Anna Lindvall och konstvetaren Sara Hemmingsson. Genom Signe Johannessens konstverk nystar vi upp historia, myter och poesi under en experimentell resa där vi arbetar med två slags lera. En av plast och en äkta.

+ Export Events