Press

Pressmeddelanden och nyhetsbrev

Vi skickar ut pressmeddelanden inför varje större utställning och när vi har något brådskande att berätta. Prenumerera på våra pressmeddelanden om du vill ha den typen av faktaunderlag. Om du är mer intresserad av att hålla dig uppdaterad om veckovisa aktiviteter och vad som är på gång på Kalmar konstmuseum, prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Har du frågor eller synpunker, kontakta Ivo Soltorp, tel. 0703 – 49 15 42 eller
ivo.soltorp @ kalmarkonstmuseum.se

Pressbilder

På respektive utställningssida finns tillhörande pressmeddelanden och högupplösta bilder. Du får gärna använda bilderna om fotografens namn och eventuell bildtext anges och du inte förvanskar eller beskär bilderna.

Ladda ner de högupplösta bilderna genom att först klicka på en bild i galleriet och sedan högerklicka på bilden i bildvisaren för den enskilda bilden.

Information om byggnaden och bilder finns här.