Kan·Kan på fritiden

Kan•Kan

Kan·Kan har åter öppnat för terminen och museets pedagog tar emot alla barn i åldrarna 4-12 år, söndagar klockan 13, för att tillsammans arbeta utifrån sina tankar kring ett konstverk.

Kan·Kan är vår öppna verksamhet för skapande barn och unga, där museets pedagog tar emot alla barn i åldrarna 4-12 år. Öppettiderna växlar över skolåret, men under terminerna har vi öppet på söndagarna. Till det kommer aktiviteter på de flesta lov och vid enstaka tillfällen dessemellan.

Öppen skapande verksamhet för barn och unga
Söndagar under skolåret tar museets pedagog emot klockan 13 och arbetar tillsammans med barn utifrån tankar kring kring ett konstverk . Barn kan delta beroende på ålder och självständighet. Det kostar 30 kr per tillfälle. I mån av plats är vuxna välkomna i ateljén. Annars rekommenderar vi varmt ett besök på museet under tiden.

Workshops
Under skollov och vid andra tillfällen ordnar vi happenings och workshops för ungdomar. Håll utkik på nyhetssidorna! Har du själv idéer och önskemål, kontakta oss på info@kalmarkonstmuseum.se

Fira barnkalas på Kalmar konstmuseum!
Tillsammans med en konstpedagog får barnen en kort inspirerande visning och en workshop och fika i ateljén. För info och bokning, kontakta: info@kalmarkonstmuseum.se
Läs mer om barnkalas på Kalmar konstmuseum >>

Välkomna!

Ring 0480 – 42 62 82 om du vill veta mer eller skicka dina frågor till info@kalmarkonstmuseum.se