Konstlabbet

Vinjettbild för Konstlabbet

Genom Konstlabbet erbjuder Kalmar konstmuseum något för alla åldrar. Låt din bebis upptäcka konsten i en barnvagnsvisning, ta med hela familjen på en Stor & Liten-visning eller låt fantasin flöda i ateljén. I Konstlabbet är ingen för liten eller stor för att låta konsten ge nya perspektiv och inspiration.

Konstlabbet

Vår skapande verksamhet för barn, 4-12 år (och medföljande vuxna om de vill), äger rum den sista söndagen i månaden kl 12–15. Museets pedagog tar emot barnen i någon av våra utställningar, och utifrån den experimenterar vi sedan med färg och form och testar nya material och tekniker.

Kostnad: 30:-/barn

Datum Konstlabbet vår 2020:
26/1: Inspiration från Släkten och slavarna
23/2: se info om vårt Sportlovslabb!
29/3: Inspiration från A Table of Content – INSTÄLLT
26/4: Inspiration från filmen Vivian’s Garden av Rosalind Nashashibi – INSTÄLLT
31/5: Sommaravslutning

Stor och liten-visningar

Den första söndagen varje månad håller vi Stor och Liten-visningar av pågående utställningar klockan 14 (ingår i biljettpris). Välkomna till en gemensam konstupplevelse för barn och vuxna!

Datum Stor och liten-visningar vår 2020:
2/2
1/3
5/4 – INSTÄLLT
3/5 – INSTÄLLT
7/6

Utöver söndagarna ordnar vi även workshops och andra aktiviteter på lov och vid andra speciella tillfällen. Håll utkik på museets hemsida eller följ Kalmar konstmuseum på Facebook för att hålla koll. Här lägger vi även upp information om våra olika visningar.

Har ni egna idéer eller önskemål är ni alltid välkomna att kontakta oss på konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se.

Fira barnkalas på Kalmar konstmuseum!
Tillsammans med en konstpedagog får barnen en inspirerande visning och en workshop och fika i ateljén. För info och bokning, kontakta oss på: konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se

Läs mer om barnkalas på Kalmar konstmuseum >>

Välkomna!

Ring 0480 – 42 62 82 om du vill veta mer eller skicka dina frågor till konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se