Konstlabbet

Vinjettbild för Konstlabbet

Genom Konstlabbet erbjuder Kalmar konstmuseum något för alla åldrar. Låt din bebis upptäcka konsten i en barnvagnsvisning, ta med hela familjen på en Stor & Liten-visning eller låt fantasin flöda i ateljén. I Konstlabbet är ingen för liten eller stor för att låta konsten ge nya perspektiv och inspiration.

Konstlabbet i sommar

Tillsammans möter vi den omgivande naturen i parken och ger oss ut på en skapande vandring i form, färg, ljus och poesi. All verksamhet sker utomhus!

Ålder: 4-12
Kostnad: 30 kr/barn
Tid: v. 27, 28, 33
Tors-sön kl 13.30-16.30
Plats: Kalmar konstmuseum

Konstlabbet har dessutom förberett aktiviteter inne på museet som barn med sina föräldrar kan utforska själva hela sommaren.

konstlabbet

Vår skapande verksamhet för barn, 4-12 år (och medföljande vuxna om de vill), äger rum den sista söndagen i månaden kl 12–15 under vår och höst. Museets pedagog tar emot barnen i någon av våra utställningar, och utifrån den experimenterar vi sedan med färg och form och testar nya material och tekniker. Återkommer i höst!

Stor och liten-visningar

Den första söndagen varje månad under vår och höst håller vi Stor och Liten-visningar av pågående utställningar klockan 14 (ingår i biljettpris). Välkomna till en gemensam konstupplevelse för barn och vuxna. Stor och liten-visningar återkommer i höst!

Utöver söndagarna ordnar vi även workshops och andra aktiviteter på lov och vid andra speciella tillfällen. Håll utkik på museets hemsida eller följ Kalmar konstmuseum på Facebook för att hålla koll. Här lägger vi även upp information om våra olika visningar.

Har ni egna idéer eller önskemål är ni alltid välkomna att kontakta oss på konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se.

Välkomna!

Ring 0480 – 42 62 82 om du vill veta mer eller skicka dina frågor till konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se