Konstlabbet

Vinjettbild för Konstlabbet

Genom Konstlabbet erbjuder Kalmar konstmuseum något för alla åldrar. Låt din bebis upptäcka konsten i en barnvagnsvisning, ta med hela familjen på en Stor & Liten-visning eller låt fantasin flöda i ateljén. I Konstlabbet är ingen för liten eller stor för att låta konsten ge nya perspektiv och inspiration.

Vår skapande verksamhet för barn, 4-12 år (och medföljande vuxna om de vill), äger rum på söndagar kl 13-14.30. Museets pedagog tar emot barnen i någon av våra utställningar, och utifrån den släpper vi sedan loss fantasin i ateljén. Under hösten 2019 utgår vi från utställningarna Släkten och slavarna av Carl Johan De Geer och Sydosten.
Kostnad: 30:-/barn

Utöver söndagarna ordnar vi även workshops och andra aktiviteter på lov och vid andra speciella tillfällen. Håll utkik på museets hemsida eller följ Kalmar konstmuseum på Facebook för att hålla koll. Här lägger vi även upp information om våra olika visningar.

Har ni egna idéer eller önskemål är ni alltid välkomna att kontakta oss på konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se.

Fira barnkalas på Kalmar konstmuseum!
Tillsammans med en konstpedagog får barnen en inspirerande visning och en workshop och fika i ateljén. För info och bokning, kontakta oss på: konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se

Läs mer om barnkalas på Kalmar konstmuseum >>

Välkomna!

Ring 0480 – 42 62 82 om du vill veta mer eller skicka dina frågor till konstlabbet@kalmarkonstmuseum.se