Frågeverkstad för barn!

20 oktober klockan 16.0019.00

Ett barn ställer frågor till Andjeas Ejiksson

Visst är det kul och spännande att fråga och undra. Hur skulle man annars få reda på något? Nu kan du som är barn delta i en frågeverkstad som görs inför utställningen Tevetrampolinen som öppnar på Kalmar konstmuseum våren 2022.

Till utställningen genomför konstnären Andjeas Ejiksson ett arbete med titeln Tusen frågor. Utgångspunkten är en undersökning som genomfördes när SVT2 skulle lanseras 1969 där man frågade barn vad de ville veta genom TV. Frågeverkstaden handlar om television men framför allt om vad barn undrar över idag. Frågorna som samlas in blir del av utställningen Tevetrampolinen som, förutom i Kalmar, också kommer visas i Umeå och Moskva.

Välkommen till oss den 20 oktober för att dela med dig av frågor som du vill ha svar på!

Evenemang Kategorier:
,