Programpunkter under Sydosten United

29/10 klockan 13.008/1 klockan 16.00

Varmt välkomna att ta del av vårt spännande utställningsprogram till Sydosten United med visningar, workshops, PechaKucha-night och andra inspirerande aktiviteter!

STOP MOTION – WORKSHOP

29 oktober kl 13-16

Lär dig att göra animationer i lera tillsammans med Stina Lord, konstnär. Begränsat antal platser.

Pris: 200 kr, 100 kr för studenter.Föranmälan görs till: INFO@KALMARKONSTMUSEUM.SE

INSTÄLLT: KONSTKRITIK – WORKSHOP 12 november kl 13-16

Tyvärr är konstkritik-workshopen inställd på grund av sjukdom.

MED ANDRAS ÖGON – SPECIALVISNING16 november kl 18-19.30

Peter Aronsson, rektor vid Linnéuniversitetet, och Filippa de Vos, pedagog på Växjö konsthall, gör sin läsning av utställningen och väljer verk som väcker deras intresse. Begränsat antal platser.

PECHAKUCHA-NIGHT30 november kl 17-20

Presentationer i samarbete med Svensk Form Småland med utställare från Sydosten United på Söderport i Kalmar.. Begränsat antal platser.

VISNING MED GÄSTER – SPECIALVISNING3 december kl 14-15.30

Möt inbjudna konstnärer som samtalar om sina verk i utställningen.

FINISSAGE8 januari kl 14-16

Med pompa och ståt firar vi Sydosten Uniteds avslut och lämnar över stafettpinnen.

Start:
29 oktober 13.00