• Detta evenemang har redan ägt rum.

Very Important Teachers: VIP-kväll för lärare i Kalmar län

29 november klockan 17.3019.30

Gratis

Är du lärare på grund-, gymnasie- eller universitetsnivå i Kalmar län? Varmt välkomna den 29 november till en inspirerande VIP-kväll då vi öppnar upp museet exklusivt för er!

Hur kan samtidskonst vara en väg att skapa ingångar och fördjupningar i skol- och kursämnen? Vår erfarenhet är att samtidskonst kan vara ett verktyg för kritisk tänkande som öppnar upp för en mångfald av perspektiv. Genom visningar, samtal och workshops med utgångspunkt i vår aktuella utställning Sydosten United vill vi, tillsammans med er, utforska samtidskonstens lärandepotential och bygga broar mellan skolan och konsten! Våra pedagoger finns på plats hela kvällen och svarar på frågor – stora som små. Ta med en kollega och besök Kalmar konstmuseum under en härlig VIP-kväll med konst och tilltugg!

När: Tisdag 29 november, kl 17.30­ – 19.30Plats: Kalmar konstmuseum

Vid frågor, kontakta Veronica Lindblad: veronica.lindblad@kalmarkonstmuseum.se