• Detta evenemang har redan ägt rum.

Elevutställning: Pages

16 januari20 januari

Omslag Pages
Förstaårsstudenterna på Visual Communication + Change på Linnéuniversitetet presenterar stolt sin första utställning: Pages. Betraktaren bjuds in till en värld av ”artist books” – en metod som ger utrymme att experimentera med det klassiska bokformatet.

Genom att arbeta i grupper har studenterna utvecklat ett koncept som artikulerar deras enade identiteter. Här har de utforskat frågor som sociala mediers effekt på individuell identitet, berättelsen bakom bandet the Evenin’ Butterflies och sambandet mellan ljud och känslor. Utställningen äger rum i biblioteket.

The first year students from Visual Communication + Change at Linnæus University happily introduce their first exhibition: Pages. You are invited into the world of artists books: a method of experimentation through the format of a book. Working in groups, the students have developed a concept which articulates their united identities. Here, they have explored the concepts of social media’s effect on individual identity, the story behind the Evenin’ Butterflies and how sounds correlate with emotions.The exhibition will take place in the Museum Library.

Börjar:
Slutar: