Klubb Lilian – Teckna och berätta med Pernilla Frid

9 februari klockan 17.0019.00

Bilder på Lilian Lindblad Domecs teckningar från olika byggnader i Paris

Att hitta karaktärer och en handling är ett äventyr för hand, hjärta och tanke. Under kvällen använder vi oss av fantasi och kreativitet för att komma igång med att berätta med linjer och ord. Vi tittar på Lilian Lindblad Domecs utställning och använder den som drivkraft för nyfikenhet och inspiration. Att teckna och berätta är en början och behöver nödvändigtvis inte ha ett slut. I kvällens Klubb Lilian spanar vi in alla möjliga linjer och hejar fram nya berättelser. Heja!

Max 16 personer. Föranmälan görs till camilla.ed@kalmarkonstmuseum.se

Varmt välkomna!

Klubb Lilian

Kom med på tecknarfest i vinter! Nu kör vi Klubb Lilian för alla, unga och vuxna. Med lust till svarta streck och smittsamma skratt höjer vi volymen för kreativitet och lekfullhet för alla tecknade linjer. Vi utgår från utställningen Skrattet och skärpan av Lilian Lindblad Domec. Vid varje tillfälle börjar vi med att titta in i Lilians bildvärld för inspiration till eget tecknande. Klubb Lilian är ingen tecknarskola, här är alla sätt rätt.

Pernilla Frid

Är tecknare och illustratör. Med kreativitet och driv skapar hon bilder och berättelser i sällskap med överraskande allvar och humor.

Evenemang Kategorier:
,