• Detta evenemang har redan ägt rum.

THE GREAT LEARNING ORCHESTRA

18/2 klockan 14.0016.00

Under eftermiddagen framför The Great Learning Orchestra ett antal av Ken Friedmans 92 Events. De utvalda styckena bildar en föreställning där Friedmans partitur iscensätts, upprepas och används på flera olika sätt. Eftermiddagen bjuder på musik, text, performance och tolkningar av Friedmans verk och sätt att arbeta.

OM THE GREAT LEARNING ORCHESTRA
The Great Learning Orchestra (GLO) är ett musikkollektiv och en mötesplats för professionella musiker, amatörer, icke-musiker, konstnärer och andra som är intresserade av att spela och framföra experimentell musik. Namnet är taget från ett stycke av den brittiske kompositören Cornelius Cardews, ”The Great Learning”. Cardew var en tongivande gestalt inom brittisk experimentell musik under 1960- och 1970-talen.

När: 18 februari kl 14-16
Var: Kalmar Konstmuseum