Klubb Lilian – Tecknarklubb med Pernilla Frid

19 januari klockan 17.0019.00

Tuffa skor går förbi en skylt "Klubb Lilian" i en betongtrappa

Att teckna är roligt! I Klubb Lilians tecknarklubb håller vi tecknartakten med överraskande kreativitet. Från utställningen Skrattet och skärpan av Lilian Lindblad Domec lånar vi drivet i linjen och hittar rytmen bland lek och fantasi. Efter en runda i Lilians bildvärld drar vi igång ett skissdisko. Svarta tuschpennor och svart papper står på gästlistan. Skissdiscot i sig innebär ingen egen dans utan är en prövning i hur man fångar någon annans rörelse. En tecknarklubb omöjlig att missa!

Max 16 personer. Föranmälan görs till camilla.ed@kalmarkonstmuseum.se

Varmt välkomna!

Klubb Lilian

Kom med på tecknarfest i vinter! Nu kör vi Klubb Lilian för alla, unga och vuxna. Med lust till svarta streck och smittsamma skratt höjer vi volymen för kreativitet och lekfullhet för alla tecknade linjer. Vi utgår från utställningen Skrattet och skärpan av Lilian Lindblad Domec. Vid varje tillfälle börjar vi med att titta in i Lilians bildvärld för inspiration till eget tecknande. Klubb Lilian är ingen tecknarskola, här är alla sätt rätt.

Pernilla Frid

Är tecknare och illustratör. Med kreativitet och driv skapar hon bilder och berättelser i sällskap med överraskande allvar och humor.

Evenemang Kategorier:
,