• Detta evenemang har redan ägt rum.

Klubb Lilians julverkstad

15/12 klockan 17.0019.00

50kr

Luciaskapande på museet med Pernilla Frid, för alla barn, unga och vuxna.

Vi gör egna julkort och tomtemasker med inspiration från utställningen Skrattet och skärpan av Lilian Lindblad Domec. Vi börjar med att titta på utställningen och sedan skapar vi loss utifrån Lilians tecknarlust och dramatiska karaktärer.

Julkorten trycker vi med suddgummi och tummar. Tomtemaskerna gör vi av papperskassar och kartong.

Vi hoppas på en julverkstad där allt är möjligt med högt tryck och mycket att tycka om.

Max 12 personer. Föranmälan görs till camilla.ed@kalmarkonstmuseum.se
Kostnad: 50:- (inkluderar allt material)

Varmt välkomna!

Klubb Lilian

Kom med på tecknarfest i vinter! Nu kör vi Klubb Lilian för alla, unga och vuxna. Med lust till svarta streck och smittsamma skratt höjer vi volymen för kreativitet och lekfullhet för alla tecknade linjer. Vi utgår från utställningen Skrattet och skärpan av Lilian Lindblad Domec. Vid varje tillfälle börjar vi med att titta in i Lilians bildvärld för inspiration till eget tecknande. Klubb Lilian är ingen tecknarskola, här är alla sätt rätt.

Pernilla Frid

Är tecknare och illustratör. Med kreativitet och driv skapar hon bilder och berättelser i sällskap med överraskande allvar och humor.

Pris:
50kr