• Detta evenemang har redan ägt rum.

Konstlabbet i höst

5 december klockan 12.0015.30

30kr
Tecknad cyklande flodhäst med en fågel på ryggen som säger "häng med till konstlabbet".

I höst flyttar Konstlabbet in i utställningen Skrattet och Skärpan. Utifrån Lilian Lindblad Domecs konst, där skratt, lust och nyfikenhet alltid är nära till hands guidar vår pedagog oss in i Lilians värld och en utställning där kreativiteten verkligen flödar. Vi tar olika grepp i utställningen och jobbar på plats både i rummet och ateljén med animationer, teckningar, måleri och scenkonst.

28 november – INSTÄLLT P.G.A. SJUKDOM

Ålder: Från 4 år
Kostnad: 30kr/barn

När vår pedagog inte är på plats finns det självgående aktiviteter i rummet.

Utställningen levandegörs

Som del av utställningen Skrattet och Skärpan kommer även Anna Hammarstedt från Ölands dramatiska teater att levandegöra Lilians värld av animationer, teckningar, måleri och scenkonst. Anna rör sig i utställningsrummet och lyfter tillsammans med publiken fram leken och lusten som var så viktig för Lilian. Läs mer om Annas tillställningar i utställningen här!

Pris:
30kr