Tillställning i utställningen

14/1120/3

En tillställning i Skrattet och Skärpan

Anna Hammarstedt från Ölands dramatiska teater levandegör Lilians Lindblad Domecs värld av animationer, teckningar, måleri och scenkonst. Anna kommer att vid fem tillfällen under utställningsperioden för Skrattet och Skärpan röra sig i rummet och tillsammans med besökare lyfta fram leken och lusten som var så signifikativ för Lilians skapande.

Tillställningar med Anna Hammarstedt ges under vernissagen den 23 oktober, sedan kl 12-16 den 14 november, 16 januari, 13 februari och 20 mars.

Anna Hammarstedt

Porträtt på skådespelerskan Anna HammarstedtAnna Hammarstedt arbetar som skådespelare, dockspelare och dramatiker. Hon är en av grundarna till Ölands Dramatiska Teater och har även arbetat på Stockholms Stadsteater, dockteatern Tittut och Byteatern. Hon har bl a skrivit pjäserna Jag är – en historisk roadtrip om kvinnor som förändrar världen och A.R.G – en rolig pjäs om ilska. Som skådespelare har hon medverkat i ett femtontal pjäser bl a Sandvargen, Romeo och Julia, Nu är du en höna – en pjäs om frihet, och Popcorn och Rufs – allt om kärlek.

Börjar:
Slutar: