Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Prova på att vara inredningsarkitekt på påsklovet

31 mars1 april

På Designarkivet finns massor av skisser på saker som vi har i våra hem. Med inspiration av möbler och mönster från arkivet skapar vi våra egna rum.

Den som bor i närheten av Nybro kan hämta upp en påsklovskasse med material den
31 mars och 1 april kl 15-18.
(En kasse per hushåll så att så många som möjligt kan få!)

Är man längre bort går det minst lika bra att hänga med i våra inspirationsfilmer på vår Facebook-sida och använda sig av det man har hemma. Vi använder oss av papper, kartong, glasspinnar och annat smått och gott i olika färger.

Instruktioner hittar du här: Konstlabbet besöker Designarkivet
(Ålder: från 8 år)

 

Designarkivet i Pukeberg, Nybro samlar man på saker som berättar om hur formgivare och designers arbetar. Samlingen består av skisser, teckningar, ritningar, foton, brev och mycket annat som de använt sig av när någonting har fått sin form och utseende. Det kan vara en matta eller en gardin, ett glas, en jacka eller kanske en gatuskylt! Allting runt omkring oss får ju sitt utseende bestämt av en formgivare. På Designarkivet finns material för saker som designades för över hundra år sen och ända fram till idag. Vill man veta mer om Designarkivets samling och vad som finns i den kan man titta på designarkivet.se eller följa oss i sociala medier @designarkivet

 

Detaljer

Börjar:
31 mars
Slutar:
1 april
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Designarkivet
Pukeberg
Nybro, Sverige

Arrangör

Konstlabbet