• Detta evenemang har redan ägt rum.

Skapande Songlines

24 juli klockan 14.0018.00

Konsert med Songlines

Den 24/7 får Songlines Kalmar besök av Songlines Stockholm och Songlines Halland och i samarbete med Kalmar konstmuseum skapas en musikalisk och kreativ eftermiddag.

Konserten startar 15.30 och efteråt blir det vernissage med bilder från Songlines Creative Camp – ett musikläger som gick av stapeln i juni, där 100 unga från hela världen i Sverige träffades och skapade tillsammans.

Med på konserten finns också vår hip hop-drottning Queen C, sångerskan Saga Björling och Geza Polony från Camerata Nordica. Välkomna till en kreativ eftermiddag med workshop, konsert och vernissage!

SCHEMA
14.00 Skapande verkstad för barn och unga
15.30 Världens musik i trappan
16.45 Vernissage – konstmuseet och Songlines skapar tillsammans

Evenemanget sker i samarbete med Kalmar konstmuseum, Studieförbundet Bilda, Arvsfonden, Ursprung och Länsmusiken i Kalmar län.

Evenemang Kategorier:
,