Sydosten United: Tvålslöjd

14 december klockan 14.0016.00

100:-
Sarah Riedels verk duschflaska

Utforska tvål som ett konstnärligt material och uttrycksmedel!

Att formge unika kvalitetstvålar med personliga uttryck blir allt vanligare och den internationella tvål-communityn har börjat växa sig stark. I Sverige är det inte lika vanligt ännu så vi blev extra glada över att få se Sarah Riedels bidrag till Sydosten United, en ”Duschgel-flaska” skulpterad i tvål.

Den 14 december kommer tvålkonstnären Sarah Riedel till museet för en workshop där du får möjlighet att utforska tvål som ett konstnärligt material och uttrycksmedel. Sarah arbetar skulpturalt med tvålmassa och hon har flera års erfarenhet av småskalig produktion av specialdesignade tvålar. Med inspiration från objekten i Sydosten United får du skapa dina egna skulpturer av tvålmassa. En skön paus i julstöket som kanske kan resultera i en och annan julklapp?

Begränsat antal platser så anmäl dit intresse i tid. Tvålen som vi använder är infärgad men luktfri för att doftkänslig personer också ska kunna delta.

Max 20 deltagare
Föranmälan skickas till: camilla.ed@kalmarkonstmuseum.se
Pris: 100:- (tvål och fika ingår)

Pris:
100:-