• Detta evenemang har redan ägt rum.

Vernissage: Paddan

15 september klockan 14.0016.00

Vi är väldigt stolta att få öppna Ingela Ihrmans utställning ”Paddan” på Kalmar konstmuseum. Museet har följt Ingelas konstnärsskap under lång tid och vi var bland de första att visa hennes verk. Nyligen nåddes vi dessutom av nyheten att Ingela Ihrman kommer att representera Sverige i den nordiska paviljongen vid Venedigbiennalen 2019.

Utställningen invigs av Anneli Berglund, tillförordnad museichef.

Välkommen!

ATELJÉN 15 ÅR
I år fyller Ateljén på Kalmar konstmuseum 15 år. Som del i firandet har Ateljéns konst- och skapandepedagoger varit med i valet av konstnär.

”Ingelas konstnärskap gör det möjligt för oss att visa konstens olika lager av igenkänning, oro, utsatthet, humor och mod. Vi vill skapa en plattform för våra unga besökare där konst ställer frågor, väcker förundran och inger mod till att våga tro att allt är möjligt.”

Webbplats: