Fred håller visning

Vissa arbetsdagar är bättre än andra. Nu har jag iofs förmånen att älska mitt jobb och allt som det innefattar. Mycket tack vare alla möten med besökare, konstnärer och arbetskollegor men också iom den variation som konstmuseet erbjuder. Ombyte förnöjer och vi har stor variation av utställningar, events och pedagogisk verksamhet.

Just nu pågår vårt ”Kohäng” för barn mellan 4-12 år, varje dag mellan 12 – 16. Likadant hålls det guidad visning utav våra utställningar, varje dag kl. 14. Varje visning är individuell och varierar utifrån besökarens intresse och den besöksvärd som håller den specifika visningen. Idag och imorgon kommer dessa att hållas av vår konsthistoriker Fred Johanson. Hans presentationer är alltid uppskattade precis som de konstföreläsningar och kurser som han håller.
Fred är en omtyckt och erfaren föreläsare som arbetat med kurser i konsthistoria, arkitektur och Kalmar stads historia sedan slutet av 70-talet. Han har också tjänstgjort som chefsguide på Kalmar Slott och har genomfört ett stort antal stadsvandringar i Kalmar.

Jag och många med mig lyssnar gärna på Fred när tillfälle ges. Om du inte har möjlighet att närvara idag eller imorgon så ges det ytterligare två tillfällen den 18 och 19 juli. Möjligheter som inte får missas och glöm inte heller att vi har fri entre varje fredag.