2018

Nytt år med nya besöksvärdar

Med det nya året följer nya möten, berättelser, utställningar, innehåll och utbyten. Något som innebär ny energi och ny planering.

Den 16 januari hölls årets första besöksvärdsmöte. En informerande och givande träffpunkt för våra värdar som träffas för att utbyta erfarenheter med jämna mellanrum. Vårt senaste möte innebar inte bara planering utan var även ett introduktionstillfälle för våra nya besöksvärdar. Lagom tills Oscar blivit varm i kläderna så välkomnar vi även Niels Vonberg och Veronica Lindblad till arbetsgruppen. Ida har nu varit besöksvärd i lite mer än ett år, jag i cirka fyra och Nathalie har verkat som vår konstpedagog i nästan fem år. Alla sammansättningar har varit givande på sitt sätt och med det nya året har vi en ny konstellation. Utifrån min och vår samlade erfarenhet vet jag med säkerhet att detta, precis som vid tidigare tillfällen, kommer att bli en spännande och utvecklande sådan.

Den 10 februari öppnar portarna till Markus Åkessons Sleeping Beauty och om vi inte ses innan dess så hoppas jag att vi ses där och då.